kuva yritysasiakkaista

Terveydenhoito

Pidetään terveydenhoitolaitokset vapaana tuholaisista

Tuholaistorjunnalla on tärkeä rooli toissijaisten tulehdusten välttämisessä sairaaloissa, lääkärin vastaanotoilla ja hoitokodeissa.

Luonteestaan johtuen terveydenhoitolaitokset ovat kiireisiä paikkoja ja on vaikeaa estää jyrsijöitä, kärpäsiä, torakoita ja muita hyönteisiä kulkeutumasta rakennuksiin ja lisääntymästä niiden lämmöstä ja ravinnon helposta saatavuudesta.

Terveydenhoito

Nämä tuholaiset ovat vakava uhka kaikissa ympäristöissä, mutta erityisesti terveydenhoidossa ristiintartunnan riski on akuutti.

Tuholaistorjunnan johtavana asiantuntijana Rentokilillä on kokemusta korkeimman varmuustason toimittamisessa tuholaisia vastaan kuitenkin samalla huomioiden terveydenhoitoympäristössä työskentelyn erityistarpeet. Asiantuntijamme on koulutettu varmistamaan korkeimpien hygienianormien noudattamisen ristiintartuntojen välttämiseksi ja he huomioivat yleisötiloissa liikkumisen vaikutuksen sekä käyttävät vain tuotteita, jotka ovat sopivia siihen ympäristöön. Erityisesti Rentokilin valikoima myrkyttömiä käsittelyitä on sopiva erittäin aroille tiloille, joissa perinteinen myrkyin toteutettava tuholaistorjunta ei sovi.

Rentokil tuholaistorjunta on työskennellyt sairaanhoitopiirien ja muiden terveydenhoidon palveluntarjoajien kanssa monia vuosia ennakoiden ja estäen mahdollisia tuholaisriskejä. Lähestymistapamme on kehittää kestävä suojapiiri terveydenhoitolaitoksen ympärille, käyttää syöttiasemia korkean riskin alueilla ja valvoa sekä vastata mahdollisiin sisääntunkeutumisen merkkeihin.

Jos ongelma havaitaan, nopean vasteen sitoumuksemme tarkoittaa, että asiantuntijasi on luonasi nopeasti ja tuholaisongelma hoidetaan. He tunnistavat pesiytymän perussyyn ja antavat ohjeita kuinka ongelman toistumisen estäminen varmistetaan.

Lisätietoja minkä tahansa tuholaisongelman käsittelystä tai ennalta estämisestä sairaalassasi, klinikassasi tai hoitokodissasi saat sopimalla terveydenhoidon tarpeita ymmärtävän yhteyshenkilön käynnistä soittamalla meille numeroon 020 7893 205.