kuva yritysasiakkaista

Vähittäismyynti ja palvelut

Tuholaissuojauksen kokonaispalvelusi

Vaikka liikeyrityksesi ei käsittelisikään elintarvikkeita, tuholaisongelmia saattaa ilmaantua, erityisesti missä tavaroita ja ihmisiä tulee jatkuvasti tiloihin. Tuholaisten esiintyminen voi vahingoittaa varastojasi ja mainettasi.

Tärkeimmät uhat ovat jyrsijät, kärpäset, koit ja purevat hyönteiset, mutta suuri joukko muita hyönteisiä ja häiriölintuja esiintyy vähittäismyyjien yleisinä ongelmina.

Vähittäismyynti

Asiantuntijamme toimivat paikallisesti ja ovat käytettävissä tueksesi on kyse sitten ainutkertaisesta tuholaisongelmasta tai mielenrauhan takaamisesta palveluohjelmalla.

Tuholaisten hallintapalveluumme kuuluu paikallisen asiantuntijan käynti toimipaikassasi säännöllisesti tarkastamassa syöttiasemat, etsimässä tuholaistoiminnan merkkejä, tunnistamassa mahdollisia riskejä ja opastamassa sinua suorittamaan toimia tulevaisuuden tuholaisongelmien riskien vähentämiseksi.

Jos huolehdit toimipaikkojen verkostosta, ne kaikki voidaan ottaa osaksi yhtä palvelusopimusta, jota hoitamaan tulee yhteyshenkilö, tehtävänään koordinoida palvelutoimitukset kaikkiin toimipaikkoihin. Jokaisella eri toimipaikalla tulee kuitenkin olemaan yhteytensä paikallisiin asiantuntijoihin ja tarkastajiin.

Lisätietoja minkä tahansa tuholaisongelman käsittelystä tai ennalta estämisestä saat sopimalla paikallisen tarkastajan käynnistä soittamalla meille numeroon 020 7893 205.