kuva yritysasiakkaista

Toimistotyö

Tuholaisongelmien esto toimistoissa

Tuholaiset toimistoissa ja niiden lähettyvillä voivat aiheuttaa suurta ahdistusta toimistotyöläisille. Ne voivat myös vaurioittaa rakennuksia, kalusteita ja varastotavaroita. Tietokonelaitteet ja johdot ovat jyrsijöiden kalvamisen erityisvaarassa.

Toimistoympäristö

Monet tekijät vaikuttavat toimiston tuholaisriskeihin:

  • Sijainti (kaupungissa, esikaupunkialueella, teollisuusalueella, maaseudulla, jne.)
  • Rakennuksen ikä, rakennusmateriaali ja kunto
  • Toimistotilojen koko ja järjestely
  • Toimistoissa ja niiden lähettyvillä varastoitujen tavaroiden luonne
  • Tarjoillaanko tiloissa ruokaa

Näistä syistä toimiston tarpeet täytyy huolellisesti tarkastaa, jotta saadaan selvitettyä riskitaso ja tarpeelliset Tuholaisten hallintapalvelut tuholaisongelmien esiintymisen välttämiseksi. Paikallinen asiantuntijasi vierailee toimistossasi säännöllisesti tarkastamassa syöttiasemat, etsimässä tuholaistoiminnan merkkejä, tunnistamassa mahdollisia riskejä ja opastamassa sinua suorittamaan toimia tulevaisuuden tuholaisongelmien riskien vähentämiseksi.

Jos ongelma havaitaan, nopean vasteen sitoumuksemme tarkoittaa, että asiantuntijasi on luonasi nopeasti ja tuholaisongelma hoidetaan niin ettei se toistu.

Jos huolehdit toimipaikkojen verkostosta, ne kaikki voidaan ottaa osaksi yhtä palvelusopimusta, jota hoitamaan tulee yhteyshenkilö, tehtävänään koordinoida palvelutoimitukset kaikkiin toimistoihin. Jokaisella eri toimipaikalla tulee kuitenkin olemaan yhteytensä paikallisiin asiantuntijoihin ja tarkastajiin.

Lisätietoja minkä tahansa tuholaisongelman käsittelystä tai ennalta estämisestä toimistossasi saat sopimalla paikallisen tarkastajan käynnistä soittamalla meille numeroon 020 7893 205.