kuva yritysasiakkaista

Teollisuus ja tuotanto

Nimi johon voit luottaa

Kovasti kilpaillulla alalla hygienia- ja puhtausnormeja ei ole koskaan varaa rikkoa. Aina täytyy kyetä todistamaan asiakasyrityksille ja niiden asiakkaille, että valmistusprosessit ovat moitteettomia. Tämä on Rentokilin ydinosaamista. Meillä on palvelutasosopimukset useimpien maan johtavien valmistajien kanssa heidän tuotantoprosessiensa suojaamiseksi tuholaisongelmilta.
Teollisuus ja tuotanto
Eri valmistuksen vaiheet, sekä elintarvikkeiden valmistuksessa että muiden tuotteiden valmistuksessa, vaativat eritasoista valmistuksen tuholaistorjuntaa. Erikoiskoulutetut palveluasiantuntijamme työskentelevät kanssasi tehokkaan puolustuksen määrittelemisessä joka vaiheeseen. He voivat myös auttaa opastamalla työtapoja, joilla vältetään tuholaisista aiheutuvat ongelmat alkuunsa. Ja koska toimimme koko maassa, voimme toimittaa samaa tasalaatuista valmistuksen tuholaistorjuntaa missä tahansa valmistus, jalostus- ja varastolaitoksesi ovatkin.

Jos tuotat pakkauksia, tiedät asiakkaiden odottavan tahratonta laatua, erityisesti elintarvikepakkauksissa. Joudut myös käymään läpi ulkoisten tarkastusviranomaisten ja tarkastusyritysten säännöllisiä tarkastuksia ja sinun on noudatettava alaasi koskevia säädöksiä ja laatunormeja.

Kärpästen tai muiden tuholaisten saastuttamat pakkaukset vaarantavat asiakassuhteet ja saattavat vakavimmissa tapauksissa uhata yrityksen olemassaoloa. Rentokil tuntee kohtaamasi vaatimukset ja meillä on ratkaisut monenlaisten tuholaisten täydelliseen torjuntaan kaikenlaisissa tiloissa.

Tarjoamme huipputason valmistuksen tuholaistorjuntaa kaikille tuotantoketjun osille, raaka-aineiden vastaanotosta tuotteiden toimitukseen. Luota meihin, monet tunnetut yhtiöt paperi- ja pakkausalalla tekevät jo niin.

Elintarvikevalmistusteollisuus on ottanut Rentokilin ennakoivan tuholaisten torjunnan hyvin vastaan. Siihen kuuluu erityisesti elintarvikevalmistusteollisuuden moniin tarpeisiin suunniteltuja palveluita. Ennaltaehkäisevä lähestymistapamme tuholaisten hallintaan vie valmistuksen tuholaistorjunnan uudelle tasolle verkkoraportoinnilla, joka tarjoaa tosiaikaisia tapahtumahälytyksiä sekä kohdattuja tapauksia koskien kattavan ja läpinäkyvän seurantajärjestelmän, josta myös ilmenee miten puolustus on vastannut.

Onko sinulla tuholaisongelma? Soita meille tai katso osasta Tuholaisongelmat.