kuva yritysasiakkaista

Logistiikka/jakelu

Suojaa suorituskykyäsi

Logistiikkaliiketoiminta perustuu tehokkuuteen ja taloudellisuuteen , voittomarginaalit voivat olla pieniä. Sinun ei vain tarvitse sietää vakavan tuholaisongelman mahdollisesti mukanaan tuomaa toiminnan häiriintymistä. Siksi monet maan johtavat logistiikan osaajat luottavat Rentokilin aktiiviseen tuholaistorjuntaan saadakseen varmuuden, jota he ja heidän asiakkaansa tarvitsevat.

Logistiikka

Suuren tavaramäärän liikkuessa jatkuvasti yrityksesi käsistä, tehokas suojapiiri tuholaisia vastaan on elintärkeää, ja sen aktiivinen tuholaistorjunta tuottaa. Jotkin palveluistamme, kuten Tuholaisten hallinta perustuvat vuorokauden ympäri tapahtuvaan elektroniseen valvontaan ja tunkeilijoiden havaitsemiseen, jonka avulla Rentokilin tuholaistorjunta-asiantuntijat vastaavat nopeasti jokaiseen mahdollista tuholaisongelmaa koskevaan hälytykseen.

Elektronisen valvonnan avulla voimme myös seurata kehityskulkuja, ennustaen ja estäen mahdollisia ongelmia, ennen kuin ne pääsevät lähellekään liiketoimintasi kannalta kriittisiä alueita.

Onko sinulla tuholaisongelma? Soita meille tai katso osasta Tuholaisongelmat.