kuva yritysasiakkaista

Arkkitehtuuri ja rakennesuunnittelu

Suojaa tuholaisilta seinästä seinään

Suuri joukko tuholaisia on etsimässä uusia koteja. Siksipä suunniteltaessa ja toteutettaessa rakennusprojekteja pitää varmistua ettei rakennukseen houkutella vääränlaisia asukkaita. Rakennustyömaat pienimmistä suurimpiin ovat todellisia paratiiseja rotilla ja hiirille. Niiden ilmestyminen voi aiheuttaa ahdistusta ihmisille sekä vaurioita kankaille ja rakennusten perustuksille. Jokainen jyrsijöiden koskettama pinta ja materiaali saastuu niiden virtsasta ja karvoista sekä mahdollisista taudinaiheuttajista.
Arkkitehti

Rakennusten ulkopuolelle erityisen tuhoisia ovat pulut. Niiden jätöksissä on paljon typpihappoa, joka voi pilata hiekkakiveä, rappausta, anodisoituja metallipintoja, puuverhousta ja muita verhousmateriaaleja sekä syövyttää kattoja. Lintusuojausjärjestelmämme estävät puluja laskeutumasta tyypillisimmille lepopaikoille kuten reunuslistoille, ullakoille, ikkunalaudoille, muille reunoille jne. Ja riippumatta kuinka monimutkainen julkisivu on, voimme tehdä suojauksesta melkein näkymättömän. Lintujen jätökset ovat myös ongelma sikäli, että ne voivat tehdä asfaltista, pihoista ja rakennustelineistä erittäin vaarallisia, johtaen vakavaan onnettomuuteen.

Suunnitteletko vanhan rakennuksen tai ullakon remontointia? Monet arkkitehdit ovat kokeneet epämiellyttäviä yllätyksiä rakennustöiden päätyttyä, lintupuutiaiset hyökkäämässä ihmisten kimppuun, kun niiden yleisemmät isäntäeläimet puuttuvat. Argascube -lintupuutiaispaljastimemme auttaa pesiytymän tunnistamisessa ennen työn aloittamista, jolloin voit välttyä vahingonkorvausoikeudenkäynneiltä ja kalliilta puhdistustoimilta.

Onko sinulla tuholaisongelma? Soita meille tai katso osasta Tuholaisongelmat.