kuva yritysasiakkaista

Pubi, baari tai ravintola

Tuholaistorjunta ravintola- ja hotellialalla

Pubin, baarin tai ravintolan tärkeintä pääomaa on sen maine. Se tulee enimmäkseen palvelun ja ruuan laadusta, mutta asiakkaat edellyttävät myös korkeinta hygieniatasoa.

Hiiret, rotat, kärpäset ja torakat aiheuttavat erityisriskin hygienianormien noudattamiseen ruuanvalmistuspaikoissa ja varastotiloissa kantamiensa tautien takia. Lisäksi on kuitenkin olemassa laaja joukko muita tuholaisia, jotka voivat saastuttaa elintarvikkeita tai olla riesaksi asiakkaille.

Catering-palvelu

Tuholaisten hallintapalvelu Rentokililtä suojaa elintarvikepalveluyrityksiä näiden tärkeimpien tuholaisten hyökkäyksiltä. Paikallinen asiantuntija käy toimipaikassasi säännöllisesti tarkastamassa syöttiasemat, etsimässä tuholaistoiminnan merkkejä, tunnistamassa mahdollisia riskejä ja opastamassa sinua suorittamaan toimia tulevaisuuden tuholaisongelmien riskien vähentämiseksi.

Jos ongelma havaitaan, nopean vasteen sitoumuksemme tarkoittaa, että asiantuntijasi on luonasi nopeasti ja tuholaisongelma hoidetaan niin ettei se toistu.

Jos huolehdit toimipaikkojen verkostosta, ne kaikki voidaan ottaa osaksi yhtä palvelusopimusta, jota hoitamaan tulee yhteyshenkilö, tehtävänään koordinoida palvelutoimitukset kaikkiin toimipaikkoihin. Jokaisella eri toimipaikalla tulee kuitenkin olemaan yhteytensä paikallisiin asiantuntijoihin ja tarkastajiin.

Lisätietoja minkä tahansa tuholaisongelman käsittelystä tai ennalta estämisestä saat sopimalla paikallisen tarkastajan käynnistä soittamalla meille numeroon 020 7893 205.