kuva yritysasiakkaista

Maanviljely ja karjatalous

Maanviljelyn ja karjatalouden tuholaistorjunnan erikoisosaajia

Riippumatta minkä tyyppisessä maataloustoiminnassa työskentelet, tuholaisongelmat ovat vakava asia satojen saastumisen ja vaurioitumisen mahdollisesti aiheuttamien liikevaihdon menetysten sekä kiinteistöille ja laitteille aiheutuvien vahinkojen takia.
Kuva Rentokilin maanviljelyn ja karjatalouden tuholaistorjuntapalveluista
Jyrsijät ovat suuri ongelma maanviljelyssä niiden jyrsimällä aiheuttamien mittavien vahinkojen takia. Vahingot voivat vähimmillään olla reikiä rakennuksissa säilytettävissä kankaissa ja pahimmillaan sähkövikoja ja vesivahinkoja. Kausiluontoiset tuholaiset, enimmäkseen lentävät hyönteiset, voivat aiheuttaa ahdistusta karjalle ja joidenkin lentävien hyönteislajien on todettu levittävän tauteja.

Rentokil on kokenut maatalouden tuholaistorjuja ja olemme tukeneet maatalousyhteisöä monia vuosia ohjeistamalla maataloustöitä, suojausta ja pinoamista pesiytymisriskien vähentämiseksi sekä toimittamalla ratkaisuja tuholaisongelmiin jyrsijöistä ja hyönteisistä tuholintuihin. Maatalouden tuholaistorjuntapalvelun osana voimme myös auttaa noudattamaan karjatalous- ja maanviljely-yhteisöä koskevaa lainsäädäntöä:

Elintarvikelaki ( 23/2006), Eläimistä saatavia elintarvikkeita koskeva hygienia-asetus 853/2004/EY, Alkutuotantoasetus (134/2006)

Monet maanviljelijät päätyvät solmimaan sopimuksen tuholaisten hallintapalvelusta, johon kuuluu maatilan tuholaistorjuntamenetelmiin koulutetun ja kokeneen asiantuntijamme säännölliset käynnit, joilla varmistetaan maatilojen pysyminen hygieenisinä ja tuholaisista vapaina.

Onko sinulla tuholaisongelma? Soita meille tai katso osasta Tuholaisongelmat.