kuva yritysasiakkaista

Kunnallistekniikka

Kansallinen verkostomme

Kunnallistekniikka/sähkö/lämpö/vesi-yhtiöiden tulee ylläpitää laajoja tuotanto-, varastointi- ja toimitustiloja ja -verkostoja, jotka voivat olla alttiita tuholaisongelmille. Rentokil tuholaistorjunnalla on monien vuosien kokemus kaikkien tämän alan tärkeimpien yhtiöiden kanssa työskentelystä ja kokonaisvaltaisten teollisuuden tuholaistorjuntaratkaisujen luonnista. Ne on suunniteltu pitämään toiminnan pystyssä, kustannukset kurissa ja asiakkaat tyytyväisinä.

Kuva Rentokilin tuholaistorjuntapalveluista kunnallistekniikka/sähkö/lämpö/vesi-yhtiöille
Rentokilin tuholaistorjunnalla voit selvittää ja määritellä tarvitsemasi palvelutason eri toimipaikoissa. Joissakin toimipaikoissa saatetaan tarvita tuholaisten täydellistä poissulkemista ja toisissa tilojen valvonta ja tuholaisongelmien käsittely niiden ilmaantuessa riittää.

Kansallisen toimipaikkaverkostomme ansiosta Rentokil on teollisuuden tuholaistorjuntaorganisaatio, joka voi tarjota asiantuntijoita paikanpäälle milloin ja missä tahansa heitä tarvitaankin. Monet kenttätyöntekijämme ovat kehittäneet läheiset työskentelysuhteet kunnallistekniikka/sähkö/lämpö/vesi-asiakkaidemme kanssa. Asiantuntijamme hyödyntävät tietämystään tuholaisten toiminnasta, mieltymyksistä ja elintavoista pitäessään tuholaisongelmat poissa toimitusverkostostasi ja liiketoiminnastasi.

Onko sinulla tuholaisongelma? Soita meille tai katso osasta Tuholaisongelmat.