kuva yritysasiakkaista

Monen toimipaikan ja kansalliset asiakkaat

Ymmärrämme mitä tarvitaan tasa- ja korkealaatuisen palvelun toimittamiseen asiakkaille, joilla on useita toimipaikkoja.

On sitten kyseessä muutama suuri tai sokkeloinen kiinteistö taikka useita toimipisteitä ympäri maata, tunnistamme asiakasyhteyden hallinnan, yhdistetyn raportoinnin ja riskiprofiloinnin tärkeyden. Niillä pitkin verkostoasi toimitetun palvelun hallinta on helppoa.

Asiakastilin hallinta Sinulla on käytettävissäsi yksi yhteyspiste ja yhteyshenkilö, joka ymmärtää omaa toimialaasi ja tarjoaa ohjeita tuholaisriskien hallinnasta sekä toimipaikkatasolla että kaikissa toimipisteissäsi.

Yhdistetty raportointi Voimme toimittaa laskutuksen keskitetysti tai toimipaikkakohtaisesti ja laatia yhteenvetoraportteja kaikista toimipisteistä.

Online-raportointiPestNetOnline on johtava työkalu palvelutoimitusten valvontaan ja tuholaisriskien seurantaan, mukaan lukien tuholaisten merkit, toimenpidesuositukset ja trendianalyysit. Keskustele yhteyshenkilösi kanssa voisikoPestNetOnline auttaa sinua.

Räätälöidyt ohjelmat Voimme toimittaa tai auttaa sinua kehittämään prosesseja tai koulutusohjelmia, joilla vähennetään tuholaisriskejä sekä parannetaan terveys- ja turvallisuussäädösten noudattamista organisaatiossa.

Vastinetta rahalle Useiden toimipaikkojen asiakkaiden palvelemisessa ja hallinnoinnissa on mittakaavaetuja, jotka luonnollisesti jaamme kanssasi.

Jos haluat sopia yhteyshenkilön käynnistä tai keskustella erityisistä tarpeistasi ja kuinka voimme auttaa sinua, soita meille jo tänään numeroon 020 7893 205.