kuva yritysasiakkaista

Kansainväliset tuholaistorjuntapalvelut

Vaikka tuholaiset ja niiden tavat saattavat vaihdella paljon eri maissa ja ilmastoissa, korkealaatuisen tuholaistorjunnan periaatteet pysyvät enimmäkseen samoina. Tästä syystä voimme kehittää jakaa parhaita toimintatapoja kaikkien toimipaikkojemme kesken.
Tämä kansainvälinen ulottuvuus ja yhtenäinen lähestymistapamme tuholaistorjuntaan tekee Rentokilille mahdolliseksi kehittää ja toimittaa palveluohjelmia kansainvälisille asiakkaille, jotka haluavat soveltaa yhteisiä hygienianormeja kaikkien maiden toiminnoissaan.
Vaikka säädösten mukaiset pätevyysvaatimukset vaihtelevat maittain (AIB, ISO, BRC, jne.), varmistamme, että Rentokil-asiantuntijoilla on aina tarvittavat taidot ja työkalut kaikkein vaativimpien asiakkaiden ja normien tyydyttämiseen.
Jos haluat keskustella yhteyshenkilön kanssa kuinka voimme toimittaa sinulle tasalaatuista palvelua kaikkiin kansainvälisiin toimipaikkoihisi tai jos olet avaamassa toimipisteitä uudessa maassa ja haluaisit neuvojamme, soita meille jo tänään numeroon 020 7893 205.
Rentokil tuholaistorjunnalla on 6500 työntekijää 44 maassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Afrikassa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueella. Millään toisella tuholaistorjuntayrityksellä ei ole kansainvälisesti samaa ulottuvuutta ja kykyä toimittaa yhdenmukaista palvelumallia ympäri maailman.