kuva yritysasiakkaista

Monen toimipaikan asiakkaat

Tehokkaat tuholaisten hallintapalvelut ovat elintärkeitä monille liikeyrityksille ja olemme siksi kehittäneet tuholaistorjuntaratkaisuja erityisesti jokaista toimialaa varten. Ymmärrämme kuitenkin myös vastuun tuholaistorjunnan toteuttamisesta useassa toimipaikassa, kansallisesti tai kansainvälisesti, tuovan omat ongelmansa, joten työskentelemme sellaisten asiakkaiden kanssa juuri heille sopivimpien ratkaisujen kehittämiseksi.

Monen toimipaikan ja kansalliset asiakkaat

Jos sinulla on muutama suurempi toimipaikka tai monia pienempiä, joissa tarvitaan tuholaistorjuntaa, voit kääntyä kansallisiin asiakkaisiin erikoistuvan osastomme puoleen. Meiltä saa yhden yhteyspisteen useamman toimipaikan liikeyritykselle, tasalaatuisen palvelun ja syvällisen ymmärryksen tuholaistorjunta-asioiden vaikutuksesta liiketoimintaasi.

Lisätietoja kansallisesta verkostostamme

Kansainväliset tuholaistorjuntapalvelut

Rentokil tuholaistorjunta kykenee tarjoamaan saman korkealaatuisen palvelun asiakkaille ympäri maailmaa.

Lue kuinka voimme auttaa kansainvälisiä asiakkaitamme

Toimitilojen hallinta

Rentokil ja sen tytäryhtiöt yhtymässä tarjoavat kattavan valikoiman toimitilojen hallintapalveluita etupainotteisesta tuholaistorjunnasta erikoistuneisiin hygieniapalveluihin, IT-hygieniaan, pesuhuonepalveluihin ja toimiston kasvien huoltoon.

Lisätietoja palveluistamme toimitilojenhallintayhtiöille