Yksityisasiakkaiden mainospalkki

Rentokilin hiirten torjunta

Kodin ja perheen suojaus hiiriongelmilta

Hiiret kotona ovat enemmän kuin pieni hankaluus, ne voivat aiheuttaa vakavan terveysriskin erityisesti keittiössä ja paikoissa joissa lapset leikkivät.

Hiiri voi myös tehdä huomattavaa vahinkoa kodille ja huonekaluilla nakertamalla puun ja muovien läpi.

Hiiret voivat jopa aiheuttaa tulipaloja jyrsimällä sähköjohtoja poikki.

Hiiriongelman merkkejä

Hiiriongelman tyypillisiä merkkejä ovat:

  • Raapimisäänet seinissä ja katolla hiirten kipittäessä ympäriinsä
  • Jätökset - hiiret jättävät pieniä tummia jätöksiä, erityisesti seinien viereen ja paikkoihin joissa on merkittävää hiirten liikehdintää, kuten kaappeihin ja pesualtaiden alle.
  • Omalaatuinen haju - hiiret jättävät jälkeensä ammoniakilta haisevan jäljen, joka voi olla erittäin voimakas suljetuissa paikoissa kuten kaappien alla
  • Vauriot - hiirten hampaat kasvavat jatkuvasti ja ne nakertavat puuta, muovia, johtoja ja muita kovia materiaaleja
  • Pesät - hiiret rakentavat pesiä revitystä materiaalista kuten sanomalehdistä ja kankaista. Nämä ovat yleensä piilossa, kuten jääkaapin takana. Pesissä on yleensä nuoria hiiriä.

Näin hiiret pidetään poissa

Ensimmäinen puolustuslinja hiiriä vastaan on suojata kodin sisäänkäynnit. Hiirillä on pehmeä luuranko ja ne voivat tulla läpi lyijykynän paksuisista rei'istä, joten on tärkeää tiivistää kaikki aukot ulkopuolelle ja asentaa harjanauhoja ovien ympärille.

Hiiret levittävät tauteja ja saattavat vahingoittaa koteja ja huonekaluja

On tärkeätä, ettei hiiriä houkutella ruualla - varastoi ruoka muovi- tai metalliastioissa. Puhdista liesien jääkaappien ja astiakaappien alustat säännöllisesti.

Ultraäänellä toimivat karkottimet päästävät ääntä joka on epämukavaa hiirille, mutta jota ihmiset eivät voi kuulla. Nämä saattavat auttaa estämään hiiriä tulemasta kotiin alunperinkään, mutta emme suosittele niitä olemassa oleviin pesiytymiin sillä hiiret kykenevät tottumaan ultraääniin nopeasti.

Näin hiiristä päästään eroon

Hoitamattomana hiirien pesiytyminen voi muodostua nopeasti pysyväksi haitaksi.

Kaupoista on saatavissa valikoima tee-se-itse-tuotteita pienten hiiripesiytymien käsittelemiseen, mutta suosittelemme asiantuntijamme suorittamaa käsittelyä jos ongelma jatkuu tai pesiytymä on alkujaankin laajempi, josta on merkkinä kolmen tai useamman hiirten esiintymisen yllä luetellun merkin näkeminen.

Ammattimainen hiirten torjunta

Vaikka tee-se-itse-tuotteet ovat kustannustehokkaita pienten hiiripesiytymien käsittelyssä, tuholaistorjunnan ammattilaista tarvitaan laajempien hiiriyhdyskuntien tai toistuvien pesiytymien käsittelyyn.

Rentokilin asiantuntijat suorittavat tarkasti suunnatun käsittelyn jolla hiiriongelma hoituu kokonaan ja tarjoavat myös neuvoja kuinka koti pidetään hiiristä vapaana myös tulevaisuudessa.

Rentokil tarjoaa puhelimitse tilattavan palvelun hiirien ja kodin muiden tuholaisongelmien hoitamiseen. Nopea ja tehokas palvelumme tarjoaa korkeimman mahdollisen suojan ja turvan perheellenne ja lemmikeillenne.

Jos haluat lisätietoja tai tilata Rentokilin asiantuntijan käynnin, soita numeroon 020 7893 206.