Tekninen kuva

Luminos-hyönteispyydykset

Älä vain tapa niitä, ota ne rullalle!

Kohtaatko ongelmia kärpäsistä tai muista lentävistä hyönteisistä? Ei tarvitse enää. Luminos-tuholaistorjuntamallisto on saatavilla joka muodossa ja koossa, sopien erilaisiin sisäympäristöihin, joihin kärpäset eivät ole tervetulleita. Valo houkuttelee hyönteiset luokseen ja sitten tapahtuu jotain ovelaa, ne suljetaan sisään tiiviisti. Päin vastoin kuin perinteiset laitteet jotka vain tappavat hyönteiset sähkövirralla jättäen jälkeensä raatoja ja itiöitä, Luminos-tuholaistorjuntalaitteet hoitavat omat sotkunsa. Laitteessa ei ole saaliskaukaloa, eikä siitä tule meteliä, sotkua tai muitakaan ongelmia.

Luminos 1

Luminos 1Luminos 1 on suunniteltu erityisesti matalan riskitason ympäristöihin. Sen avulla liikkeenharjoittajat pystyvät noudattamaan terveys- ja turvallisuussäädöksiä ja vähentää tuotteiden pilaantumista.

Luminos 2

Luminos-hyönteispyydyksetSe on käytännöllinen, pienikokoinen, seinälle kiinnitettävä yksikkö, joka sopii erityisesti kotiin tai pieneen lähikauppaan.

Luminos 3

Luminos-hyönteispyydykset 2Houkutteleva useammassakin mielessä, tämä yksikkö voidaan mukauttaa sisustustasi vastaavaksi.

Luminos 4

Luminos-hyönteispyydykset 3Järeä teollisuuskäyttöön sopiva yksikkömme voidaan kiinnittää seinään tai kattoon parhaimman torjuntatehon saavuttamiseksi.

Yritysasiakkaat

020 7893 205

Ilmainen aluetarkastus

Ota yhteyttä

Tarpeittenne täyttäminen