Tekninen kuva

RADAR-hiirenloukku

Maailman älykkäin hiirenloukku

 

RADAR-hiirenloukku

Aiheuttavatko hiiret ongelmia? Anna RADAR-hiirenloukun ratkaista ne. RADAR on lyhenne sanoista Rodent Activated Detection And Riddance, jyrsijän aktivoima tunnistus ja käsittely. Tämä kuvaa myös tarkasti loukun toimintaa. Tunnistamme vain jyrsijöiden kulkureitit ja asetamme hiirten tuholaistorjunnan

aseiksi RADAR-loukkuja niiden varrelle. Kun hiiri menee sisälle laatikkoon, paineeseen reagoivat levyt havaitsevat eläimen paikalla olon ja sulkevat luukut. Juuri riittävä annos hiilidioksidia vapautuu lopettaen jyrsijän nopeasti ja humaanisti, päästämättä ympäristöön mitään myrkkyjä. Raadon tai tuholaismyrkkyjen aiheuttamasta saastumisesta ei ole huolta, koska raato on täysin eristetty. Älykkäästi toimiva laite lähettää elektronisen hälytyksen tai sähköpostin, jolla asettaja saa tiedon pyydykseen käymisestä.

RADAR-loukut ovat olleet suurmenestys tuholaistorjuntateollisuudessa, saaden SEEDA-palkinnon vuonna 2003 ja Business Commitment to the Environment -järjestön erittäin lämpimän suosituksen. Koska RADAR-loukut ovat Rentokilin kehittämiä, vain asiakkaamme voivat nauttia seuraavista huomattavista hyödyistä hiirten tuholaistorjunnassa:

  • Tehokas hiirten havaitseminen ja tuhoaminen suojattavan alueen ympärillä
  • Pysäyttää ongelmat ennen niiden alkamista
  • Voivat luoda elektronisen valvontaverkon ja seurantajärjestelmän
  • Helposti teknikoidemme huollettavissa aiheuttamatta liiketoiminnalle häiriöitä

Yritysasiakkaat

020 7893 205

Ilmainen aluetarkastus

Ota yhteyttä

Tarpeittenne täyttäminen