Tekninen kuva

Jyrsijämyrkyt

Eroon rotista ja hiiristä

Jyrsijämyrkyt

Rotat ja hiiret voivat olla itsepintaisia olentoja. Jos tiloissasi on vakiintunut jyrsijäongelma, yksi nopeimmista ja tehokkain tapa niiden poistamiseen on jyrsijämyrkyt. Rentokilillä käytettävissään on laaja valikoima jyrsijämyrkkyjä, sekä sisä- että ulkokäyttöön sopivia monina erilaisina sekoituksina. Kaikki kemiallisesti myrkylliset jyrsijämyrkkymme sisältävä Bitrexiä. Bitrex on tunnetuista makuärsykkeistä ihmisen kielelle kaikkein epämiellyttävin, joten jos joku laittaa vahingossa jyrsijämyrkkyä suuhunsa, hän joutuu pakonomaisesti sylkäisemään sen välittömästi pois.

Teknikoidemme suorittama jyrsijämyrkkyjen käyttö tapahtuu osana suunniteltua tuholaisten vastaisen toiminnan ja säännöllisen valvonnan ohjelmaa. Otamme käyttöön kohteeseen sovellettavan vierailuaikataulun, joka on suunniteltu hoitamaan jyrsijäongelma tehokkaasti vähäisimmällä häiriöllä henkilökunnalle ja liiketoiminnalle.

Jyrsijäsyöttimme asennetaan ja levitetään laajassa valikoimassa käsittelyä kestäviä syöttiasemia. Muutaman päivän kuluttua jyrsijämyrkkyjen levittämisestä hiiri- tai rottaongelmasi on historiaa.

Yritysasiakkaat

020 7893 205

Ilmainen aluetarkastus

Ota yhteyttä

Tarpeittenne täyttäminen