Tekninen kuva

Koulutus työpaikalla

Liiketoimintasi tukemiseksi Rentokil tuholaistorjunta on kehittänyt joukon palveluita, joilla vahvistetaan sanomaa kaikkien tuholaisten olevan "Haitaksi liiketoiminnalle". Tällä kampanjalla on kaksi tarkoitusta:

  • Keskitytään kanssasi kouluttamaan yhtiössäsi tuholaisista ja niiden aiheuttamista ongelmista;
  • Annetaan yleistä tukitietoutta ohjeistaen mitä yhtiössäsi tulee tehdä tuholaisten sisääntunkeutumisen ja leviämisen minimoimiseksi.

Tuholaistietoisuuskoulutus ja tuki

Rentokil tuholaistorjunta on luonut sarjan dynaamisia A-koon julisteita ja A5-koon tarroja levitettäväksi huolellisesti valittuihin paikkoihin yrityksessä, jolla saadaan aikaan välitön muistutus henkilökunnalle tuholaisongelmien välttämiseksi vaadittavista toimenpiteistä.

Koulutusjulisteita voidaan käyttää henkilökunnan kokoontumistiloissa ja tukitarroja lähellä alueita yhtiön tiloissa, joihin tuholaiset voivat pesiytyä. Niissä neuvotaan toimenpiteitä tuholaisista vapaan ympäristön saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Tuholaistietoisuuskoulutus

Tuholaistietoisuuskoulutuksen tarkoituksena on opettaa liiketoiminta-alalle ominaisista tuholaisista. Perustason tuholaistietous auttaa sinua havaitsemaan tuholaisten ilmaantumisen merkit ajoissa ja estämään saastumisen riskin. Voimme toimittaa tilauksesta räätälöityjä tietoisuuskoulutusohjelmia, mukana lukien:

  • Tuholaisten aiheuttamien tuhojen tunnistus
  • Lainsäädännön muutokset
  • Osallistumistodistus

Kuten kaikki Rentokil-palvelut, Tuholaistietoisuuskoulutus sovitetaan tarkasti liiketoimintasi erityisiin vaatimuksiin. Elintarvike- ja lääketuotantoaloille ja niihin liittyvään liiketoimintaan tarjoamme myös:

  • Tuholaistietoisen suunnittelukonsultoinnin
  • Tuholaistietoisen toimitusketjun tarkastuksen

Ota jo tänään yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Yritysasiakkaat

020 7893 205

Ilmainen aluetarkastus

Ota yhteyttä

Tarpeittenne täyttäminen