Tekninen kuva

Tekninen asiantuntemus

Kuten kaikki palveluyritykset, Rentokil on tasan yhtä hyvä kuin sen henkilökunta. Rentokilin tuholaistorjuntakoulutusta pidetään laajalti parhaana saatavissa olevana ja henkilökunnallamme on myös kokemusta melkein jokaisen mahdollisen liiketoiminnan alan tarpeista. Kun allekirjoitat palvelusopimuksen Rentokilin kanssa, olet työlleen omistautuneiden tuholaistorjuntateknikoiden hoidossa.

Tuholaistorjunnan tutkinnon vastaanotto mahdollista myös Rentokil Initial Oy:lle

Ota yhteyttä tutkinnon järjestäjään

Rentokil Initial Oy järjestää ja vastaanottaa tuholaistorjunnan tutkinnon kirjallisen ja käytännön osuuden kokeet (Valuraudankuja 3, 00770 Helsinki; www.rentokil.fi). Tuholaistorjujan tutkinnon suorittanut henkilö ilmoittaa tutkintonsa Tukesin rekisteriin. Tutkinnon hinta on 137,10 € Alv 0 % ja 170,00 € alv 24 % Tämän lisäksi tulee maksaa Tukesille rekisteröintimaksu. Koulutuksen ajankohdista, ilmoittautumisesta ja muista tutkintoon liittyvistä käytännön järjestelyistä, kuten koulutuksen ja tutkinnon maksullisuudesta, antaa lisätietoja Jouni Siltala, etunimi.sukunimi@rentokil-initial.com, puh. 020 789 3208.

Tutkimus ja tuotekehitys

Näet mitä nokkelat tiedemiehemme ovat keksineet hiljattain.

Tutkimus ja tuotekehitys

Huoltoteknikot

Suomen tuholaistaistelun etulinjassa toimivat työlleen antautuneet huoltoteknikkomme. Korkeasti koulutettuina ja täysin varustettuina näillä tuholaistorjuntateknikoilla on jo kokemusta oman kaltaisestasi liiketoiminnasta. Monet asiakkaamme pitävät huoltoteknikoidemme ohjeita ja näkemyksiä korvaamattomina.

Lisätietoja huoltoteknikoista

Yritysasiakkaat

020 7893 205

Ilmainen aluetarkastus

Ota yhteyttä

Tarpeittenne täyttäminen