Elintarvikelainsäädäntö

Soita meille 0207893205  tai lähetä sähköpostia

Kansainvälinen yritys joka on toiminut Suomessa vuodesta 1932

Kaikki teknikkomme ovat suorittaneet tuholaistorjujan tutkinnon

Meillä on ainutlaatuisia, innovatiivisia ratkaisuja tuholaisten torjuntaan ja ennaltaehkäisyyn

Tuholaistorjuntaa koskeva elintarvikelainsäädäntö

Yhä kiristyvät toimintalinjat ja säännöt vaativat, että elintarvikkeita käsittelevien yritysten on toteutettava kaikki tarvittavat toimenpiteet edistääkseen elintarvikkeiden ja elintarvikevarastojen tuholaisten ehkäisemistä, varhaista havaitsemista ja torjuntaa.

Rentokil on ammattilaiskumppanisi, kun tarvitset apua tuholaisriskien torjunnassa teollisuuden parhaan toimintatavan ja lakimääräisten velvoitteiden mukaan, joihin kuuluvat seuraavat: 

  • Elintarviketurvallisuuslaki ja asetukset 
  • Vaarojen arviointi ja kriittiset hallintapisteet (HACCP) 
  • Elintarvikestandardit Suomessa 
  • Elintarviketurvallisuusohjelma standardi 3.2.1 
  • Elintarviketurvallisuusohjelma standardi 3.2.2 
  • Elintarviketurvallisuusohjelma standardi 3.2.3 
  • Luomutuotantoa koskeva asetus ja teollisuusstandardit 
  • Biosidiasetukset 
  • Työturvallisuuslaki

Laatustandardit

  • IFS – kansainvälinen elintarvikestandardi 
  • BRC – British Retail Consortium 
  • AIB – American Institute of Baking 
  • GFSI – Global Food Safety Initiative 
  • GMP – hyvät tuotantotavat 
  • HACCP 
  • ISO 9001:2008 
  • ISO 22000:2005

Asiantuntijamme voivat neuvoa sinua tarkoituksenmukaisen valvontajärjestelmän tai myrkyttömien järjestelmien käytössä herkillä tuotanto- ja varastointialueilla, joissa myrkkysyöttien käyttö jyrsijöiden torjuntaan ei ole sallittu.